Poster

Hängslen och bälte

Att hitta kläder brukar inte vara någonting allt för komplicerat i och med det utbud av klädbutiker som finns. Dock kan man ha svårt att hitta bra accessoarer som hängslen om man inte är beredd att leta länge och väl. Jag skulle handla ett par hängslen för ett par månader sedan och det visade sig att man inte kunde få tag i hängslen hur enkelt som helst. För mig blev det ett rally mellan alla butiker som sålde finare kläder, men ingen verkade använda hängslen längre.

Tillslut fick jag tips om en butik som en vän till mig varit i och faktum var att de hade en modell som passade mig utmärkt. Jag tänkte att alla de som har kläder också hade de tillbehör man kan tänkas behöva, men det kanske var en felaktig idé från min sida i och med att allting handlar om trender när det kommer till kläder. Om några år kanske det finns hängslen i varje butik men däremot inga bälten. Vem vet hur det blir? Nu har jag i vilket fall kläder och tillbehör så det räcker för en ganska lång tidsperiod och jag tror att jag kommer ha nytta av de timmar jag lagt på att hitta rätt kläder för mig. Förvisso kommer man ju behöva ändra i storlekar och sådant från och till, men då kan ju någon annan få nytta av de kläder jag växt ur. Det är bra att ha snygga kläder att tillgå när man behöver.