Aktuellt

Börja träna – några goda råd

Träna på gymmet är ett av de bästa sätten att tona upp. Stretching och flytta runt kommer att ge dig en tonad, trimmad kropp på nolltid. Genom att gå med i ett gym eller använda en dator kan du bygga din kropp för en stor sex-pack på några minuter. Och det bästa är att det bara tar ett par dagar att uppnå en snygg sex förpackningar.

Först och främst måste du välja ett träningspass du gillar. Genom att välja en rutin som är rätt för dig och din livsstil, kommer du att vara mer benägna att hålla fast vid det och fortsätta med ditt mål.

Dessa är de mest populära träningarna:

Cardio: Börja med att göra en lista över övningar som hjälper dig att bränna fett. Börja med att rikta in dig på det kardiovaskulära systemet, till exempel promenader eller cykling, eller löpning. Det viktigaste är att få pulsen upp och hålla din takt på en måttlig nivå. Detta kommer att öka mängden kalorier du bränner. Nu om du känner dig ur form, aeroba övningar är ett bra sätt att bränna överflödigt fett och hålla ditt hjärta friskt.

Aerob: Välj ett träningspass som använder ditt konditionssystem i stor utsträckning. Löpning, cykling, simning eller cykling är goda exempel. De arbetar dina benmuskler för att få det nödvändiga blodflödet. Om du är i god form, är detta det bästa sättet att hålla ditt hjärta och lungor friska.

Styrketräning: Välj en styrketräning rutin som fokuserar på muskler. Välj något låg intensitet som en träningsboll eller hantlar. Se till att värma upp innan du börjar styrketräning, för att säkerställa att dina leder inte kommer att bli ansträngda. Tänk på att medan din kropp kommer att användas för att lyfta tunga vikter, kommer din uthållighet inte vara där när du börjar med mycket lätta vikter.

Maskin: Träning i ett gym med hjälp av en skivstång, hantlar eller annan maskin. På så sätt kommer du att kunna se hur din kropp reagerar på varje typ av utrustning. Detta är det bästa sättet att ha en rolig och utmanande träning på samma gång.

Ett sista tips. Om du är den typ av person som alltid är hemma på sin dator, använd den. Din kropp kommer att anpassa sig till träningen om du ständigt är hemma. Genom att gå, cykla, eller ens läsa en bok, kommer du att kunna få en bra träning utan större ansträngning. Dessutom är ditt hem långt från gymmet, så du kan ställa in ett schema som gör att du kan göra vad du behöver.

Börja gå, gå u med vänner eller låna en hund. Träna blir lättare när du anpassar din livsstil och rör dig mer.

Besöka denna sida för mer träningstips.